Intimna Fotografija

     »Pogosta vprašanja in odgovori.«

Fotografirate tudi v črno-beli tehniki?

Akt model

Vsi digitalni fotoaparati delujejo izključno v barvnem načinu in zanje ne obstaja "črno-bel film". Brez težav pa pri obdelavi na vašo željo fotografije spremenim v črno-belo tehniko ali sepia toniranje.

Moram biti med fotografiranjem popolnoma gola?

Koliko golote želite na fotografijah je povsem vaša odločitev, zavedajte pa se, da določene poze zahtevajo več golote kot jo pokažejo fotografije. Naprimer, za fotografijo golega hrbta, mora biti gola tudi sprednja stran telesa.

Me lahko prijateljica/fant/hčera/itd. spremlja pri fotografiranju?

Lahko, pod pogojem, da ta oseba pozitivno vpliva na vaše razpoloženje in se ob njeni prisotnosti lažje sprostite. Veliko žensk misli, da jim bo ob prisotnosti partnerja lažje, vendar se pogosto izkaže drugače.
S seboj pripeljite osebo, ki vas ne omejuje temveč spodbuja, svetuje, asistira ali vam kako drugače pomaga pri poziranju.

Rada bi pozirala v paru, je to možno?

Akt model

Vsekakor. Poziranje v paru (mešanem ali istospolnem) je veliko bolj kreativno, kar se pozitivno pozna tudi na fotografijah.

Ali fotografirate tudi spolne odnose (sex)?

Da, fotografije ljubljenja, sploh kadar gre za pristen, nezaigran odnos, so nekaj najlepšega. Energija in čustnost, ki je prisotna med tem, ustvari na fotografijah z besedami neopisljiv pečat.

Stara sem 34 let. Sem prestara za poziranje?

Če si želite pozirati nikakor niste prestari. Lepota je večna, čeprav nas modne agencije dnevno prepričujejo v nasprotno.
Tudi ženske, stare več kot 40 let, po fotografiranju niso obžalovale svoje odločitve.

Izgledam povsem povprečno, imam nekaj kg preveč.

Vsi modeli, s katerimi sodelujem, so povsem vsakdanje ženske, vsaka s svojimi pomanjkljivostmi in prednostmi. Ključ do uspeha na fotografijah pa je v poudarjanju adutov ter skrivanju pomanjkljivosti.

S poziranjem nimam nobenih izkušenj.

Fotografiranje je prilagojeno vašim izkušnjam, željam ter morebitni tremi, tako da kvaliteta končnega izdelka zaradi tega ne trpi.

V katerem mesecu nosečnosti se je priporočljivo fotografirati?

Akt model

Najboljši čas za poziranje se od ženske do ženske nekoliko razlikuje, odvisen pa je predvsem od velikost trebuščka. Pri drobnejših nosečkah (ali morebitnih dvojčkih) je buši vizualno večji, zato je tudi fotografiranje možno izvesti prej.
Vsekakor pa s poziranjem ne odlašajte predolgo, saj lahko zdravstvene težave (npr. zatekanje nog) proti koncu nosečnosti zmanjšajo vašo okretnost ter zmožnost poziranja.

Kako hitro dobim fotografije?

Čas lahko zelo variira in je odvisen predvsem od količine posnetega gradiva, želenega števila obdelanih fotografij ter potrebnih obdelav. Pri krajših fotografiranjih so fotografije ponavadi na voljo v nekaj dneh, pri daljših (celodnevnih) fotografiranjih pa lahko obdelava traja tudi nekoliko dlje.
Obdelane fotografije lahko najhitreje dobite preko elektronske pošte, pri pošiljanju CD-ja preko navadne pošte pa je treba računati še na čas za dostavo.

Rada bi pripravila darilo, lahko dobim fotografije razvite na papirju?

Akt model

Seveda lahko, vendar moram poznati vaše želje glede dimenzij fotografij, tipa papirja, morebitnih okvirjev itd. Možna je tudi izdelava spominske foto knjige, koledarja, večjih povečav na platnu ali drugih tiskovin po vaših željah.

Za svoj projekt iščem primernega fotografa, mi lahko pomagate?

Na info@akt.si pošljite kratek opis projekta ter kakšnega fotografa potrebujete. Tako bom najhitreje videl, kako in koliko vam lahko pri izvedbi projekta pomagam.

Imam še nekaj vprašanj, na katere tu ne najdem odgovora.

Odgovore na vsa ostala vprašanja lahko dobite preko elektronske pošte info@akt.si.

Kontakt:
info@akt.si


© 2009 - 2023 akt.si     Vse pravice pridržane.
Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji Pravnega obvestila.

akt intimna fotografija erotika slike fotografiranje telo golo gola slečen foto akt foto model modeli golega telesa akti erotično sex sexy narava zasebno privatno privat darilo obletnica nosečnost ženska ženski akt ženska akt BW darilo erotična eroticna erotika foto fotoakt fotografija fotografiranje fotomodel gola golota ideje intimna koledar model nosečnica nosečnost parov poziranje privat profesionalno sex skupin slika telo zenska